سبد خرید0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

logo-ppt90 new

  از آنجا که سیمان نقش بسزایی در کیفیت بتن دارد.از این‌رو نحوه تشخیص کیفیت آن در کارگاه‌های ساختمانی مورد توجه قرار می‌گیرد. با ما همراه باشید.

سیمان ماده ای تقریبا فاسد نشدنی است ولی بهترین زمان برای مصرف آن تا ۹۰ روز بعد از زمان تولید آن است.

تشخیص کیفیت سیمان (7)

در زیر به چند روش سریع جهت تشخیص کیفیت سیمان اشاره شده است:

  •  رنگ سیمان: باید خاکستری با سایه های سبز تیره باشد.

تشخیص کیفیت سیمان (1)

  •  حالت ظاهری: باید نرم باشد؛ طوری که وقتی مشتی از آن را برداشته و بین دو انگشتمان فشار میدهیم، کلوخه نشود.

تشخیص کیفیت سیمان (2)

  •  دما: وقتی دستمان را داخل کیسه ای از سیمان میبریم باید کاملا خنک باشد.(حتی در تابستان)

تشخیص کیفیت سیمان.

  •  چگالی: باید به حدی چگال باشد که وقتی مشتی از آن را داخل حجمی از آب میریزیم، ابتدا برای دقایقی روی آب شناور باشد و سپس ته نشین شود.

تشخیص کیفیت سیمان (6)

  •  چسبندگی: باید مقداری از آن را روی سطح شیشه ای با آب مخلوط کرده و پس از گیرش اولیه (حالت خمیری) بمدت۲۴ ساعت آنرا داخل آب قرار دهیم. پس از خروج از آب نباید ترکی در آن دیده شود.

تشخیص کیفیت سیمان (3)

  •    مقاومت: از سیمان با آب مکعبی با ابعاد ۲۵×۲۵×۲۰ میلی متر تهیه کرده و پس از گیرش آنرا بمدت ۷روز داخل آب گذاشته و سپس بوسیله جک فشارسنج آنرا میشکنیم. باید حداقل ۳۵ کیلوگرم بر سانتی متر مربع مقاومت نشان دهد.

تشخیص کیفیت سیمان (4)

مطالب مشابه:

پاورپوینت تولید سیمان

پاورپوینت انواع تیپ سیمان

پاورپوینت سیمان

پاورپوینت مصالح ساختمانی

پاورپوینت ملات ها

پاورپوینت مصالح ساختمانی بتن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *