سبد خرید0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

logo-ppt90 new

تحلیل آشپزحانه

قیمت:

۳,۰۰۰ تومان

توضیحات کلی پاورپوینت:

مثلث کار آشپزخانه :

  • محل ذخیره سازی مواد غذایی (یخچال)
  • محل شستشو (سینک ظرف شویی)
  • محل پخت و پز (گاز)

-در هنگام طراحی مثلث کار در آشپزخانه باید توجه نمود که فاصله مناسبی میان اجاق گاز و دو راس دیگر مثلث وجود داشته باشد تا از تأثیر گرمایی بر عملکرد یخچال و همچنین لکه‌های چربی‌حاصل از پخت و پز بر ظروف شسته شده جلوگیری شود.

-اضلاع هر مثلث می بایست بین 1.50 تا 2.70 متر باشد .

-بهترین شرایط به این صورت است که محیط این مثلث بین 4.80 تا 6 متر باشد .

-در صورتی که مجموع گام ها در مثلث کار خیلی کم باشد، افراد به همدیگر برخورد کرده و موجب شلوغی در کار خواهد شد.

-در صورتی که مجموع گام ها زیاد باشد، سبب طی مسافت بیشتر و خستگی در طول روز و در نهایت موجب طولانی شدن زمان اجرای کار خواهد شد.

-این مثلث می تواند در انواع مختلف ایجاد شود و نوع آن رابطه مستقیمی با شرایط محیط و در واقع نقشه فضا دارد.

-اگر فعالیت های دیگری علاوه بر پخت و پز در آشپزخانه انجام می شود، در هنگام برنامه ریزی برای طراحی مثلث کار باید در نظر گرفته شوند. مانند میز نهارخوری، جزیره، مینی بار، قفسه های دکوری و ....

-در این پاورپوینت تصاویری از نمونه های مختلف طراحی اشپزخانه قرار داده شده و نکات مهم هر کدام از طراحی ها در کنار تصویر ذکر شده است .

برای دیدن لیست کامل مطالب داخل این پاورپوینت قسمت "اطلاعات بیشتر" را ملاحظه نمائید.

لیست کامل مطالب داخل این پاورپوینت :

  • انواع پلان های آشپزخانه
  • مثلث کار آشپزخانه
  • بررسی نمونه های موردی از طراحی آَشپزخانه و تحلیل آن ها

 

برچسب ها:

, , , , , , , , , , , , ,