سبد خرید0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

logo-ppt90 new

در سال ۱۱۷۲،خانم برتا دی برناردو ۶۰ سکه نقره به کلیسای جامع محلی برای خرید سنگ مورد استفاده در پایه برج ناقوس جدید،اهدا کرد.

سال بعد،ساخت و ساز در برج آغاز شد و در همان ابتدا مشکلاتی به چشم می خورد برج بر روی بر روی زمینی بسیار نرم قرار میگرفت که ترکیبی از خاک رس،شن،ماسه ریز و پوسته حلزون ها بود.(شهر ببین دو رودخانه آرنو و سرچیو قرار گرفته بود).درست زمانی که ساخت طبقه دوم در سال ۱۱۷۸ به پایان رسید،برج پیزا شروع به کج شدن کرد.

  • در مدت ۱۰۰ سالی که برج پیزا در گیر جنگ های جنوا،لوکا و فلورانس بود ،ساخت و ساز این برج منحل شده بود .این فاصله زمانی فرصت مناسبی بود،همانطور که تحلیل های مدرن اذعان می دارند که اگر به خاک زمان و فرصت برای نشست کردن داده نمی شد، برج پیزا قطعا فرو میریخت.

هنگامی که کار بر روی برج دوباره آغاز شد،۰٫۲ درجه نسبت به زاویه قائم کج شده بود،اما درست در زمانی که ساخت طبقه هفتم آغاز شده بود،برج یک درجه به سمت جنوب کج شد.در همین زمان،ساخت و ساز به دلایل نا معلومی متوقف شد.

  • در قرن بعد ساخت و ساز به طور متناوب ادامه پیدا کرد.

پیزا دوباره ۱٫۶ درجه خم شد.برای مقابله با این خم شدگی،سازندگان طبقات باقی مانده را در جهت جنوبی برج بلندتر کردند.اما وزن طبقات اضافی موجب نشست بیشتر فونداسیون و در نتیجه بیشتر خم شدن برج پیزا شد.در نهایت سازندگان موفق شدند برج را در سال ۱۳۷۰ کامل کنند.

پس از تکمیل برج،مهندسان و معماران از تمام دنیا بر کج شدگی برج نظارت داشتند و تلاش به کاهش و اصلاح آن می کردند.این تلاش ها شامل افزودن گروت به سنگ فونداسیون،پوشاندن قطعات فلزی که با پلاستیک پوشانده شده اند،دور برج تا بالای طبقه دوم،ریختن حلقه ای از بتن دور پایه برج،قرار دادن وزنه های تعادل در قسمت شمالی،کابل های تعادل لنگر،و استخراج خاک از زیر قسمت شمالی میباشد.

کج شدگی برج پیزا هم اکنون تنها به میزان ۴ درجه(پیش از مرمت مقدار کج شدگی ۵٫۵ درجه بود) میباشد. برج پیزا بایستی برای حداقل ۲۰۰ سال آتی پایدار باشد.

برج کج پیزا (1)a

برج کج پیزا (3)a

این ساختمان به صورت غیرارادی کج شده است ، اما ساختمان هایی هم وجود دارد که به صورت کامل ارادی کج طراحی و اجرا میشوند :

پاورپوینت ساختمان cctv کج ترین ساختمان اداری دنیا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *