-در تمام روشهای تخریب ساختمان به صورت مکانیکی، استفاده از یک بیل مکانیکی ضروری است. حال بسته به نوع سازه و روش تخریب، میتوان از متعلقات مختلفی مانند باکت ، پیکور و فک هیدرولیکی استفاده کرد . در این نوشته این متعلقات معرفی میشوند .
-با توجه به شکل و نوع کاربری باکت، تخریب ساختمان با باکت بیشتر مناسب پروژههای کلنگی و فرسوده است. چرا که دقت این دستگاه نسبتا پایین بوده و امکان تخریب دقیق اجزای سازه وجود ندارد.
-از طرف دیگر، سرعت تخریب ساختمان با باکت بسیار بالاست و به همین خاطر این روش به یکی از گزینههای محبوب مجریان تبدیل شده است.
-البته که از این روش برای تخریب مصالح خیلی سخت مانند بتن نمیتوان استفاده کرد و برای ساختمانهای چوبی یا با مصالح بنایی مناسب است.
-در این حالت با باکت متصل شده روی بیل مکانیکی اقدام به تخریب ساختمان کرده و از همان باکت برای برداشتن نخالههای حاصل از تخریب استفاده میشود.
-تخریب ساختمان با باکت هزینه بیشتری نسبت به تخریب دستی دارد. همچنین امکان استفاده از بیل مکانیکی در بسیاری از پروژههای بافت فرسوده و در ابتدای عملیات تخریب وجود ندارد.
-با استفاده از پیکور میتوان یک سازه بتنی مستحکم را در سریع ترین زمان ممکن به صورت کامل تخریب کرد. در واقع اگر شما با یک سازه بتنی برای تخریب طرف هستید، تخریب با پیکور بهترین گزینه برای شما است.
-در این روش چکش با ضربات محکم باعث تخریب ساختمان میشود.
-در این روش لرزش حاصل از ضربه وارد شده زیاد بوده و موجب ایجاد سر و صدا و لرزش در ساختمانهای اطراف میشود.
-عمدتاً این روش برای تخریب دالهای بتنی استفاده میشود که در پی آن موجب تغییر شکل میلگردها نیز میشود.
-فک هیدرولیکی ابزاری است که میتواند اسکلت فلزی و اجزای فلزی سازه ها را در سریعترین زمان ممکن برش دهد.
-این روش لرزش بسیار کمی دارد و در نتیجه هیچگونه آسیبی به ساختمانهای مجاور وارد نمیشود.
برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک های زیر مراجعه نمائید :
پاورپوینت سه حالت تخریب ساختمان با استفاده از بیل مکانیکی
پاورپوینت انواع روش های تخریب کلی ساختمان
پاورپوینت چهار روش تخریب ساختمان