بلوک های سبک به دو دسته بتن گازی و بتن سبکدانه تقسیم می شود که بلوک لیپر جزء بتن های سبکدانه و بلوک های Aac , clc و هبلکس جزء بتن گازی می باشند.با ما همراه باشید.
جذب آب بلوکهای سبکدانه مناسبتر از بلوک های بتن گازی بوده، به این صورت که بلوک های بتن گازی به دلیل دارا بودن ذات تشنگی بلوک قبل از اجرا نیاز به زنجاب شدن کامل (غوطه وری به مدت حداقل 2 ساعت) می باشد که در بلوک های لیپر نیاز به این عمل نیست. در نتیجه در بلوک های لیپر ترک ناشی از خشک شدن آب پلاستر دیده نمی شود.
بلوک های لیپر بر خلاف بلوک های بتن گازی نیاز به چسب مخصوص نداشته و با هر ملات ماسه سیمان قابل اجرا هستند. به علت هم جنس بودن ملات و دیوار ساخته شده با بلوک لیپر ترک های حاصل از اختلاف ضریب انبساط بین ملات و دیوار که به آن شیرینکیج گفته می شود دیده نمی شود و همچنین به دلیل خلل و فرج بلوک های سبک لیپر چسبندگی لایه آستر نازک کاری بیشتر و همچنین سیمان کاری نما برای اجرای نمای سنگ مناسب تر می باشد.
مشخصات فنی بلوک لیپر:
ترکیبات : سیمان ، پوکه صنعتی (پرلیت) ، پوکه کرپ ، میکروسیلیکا ، الیاف پلی پروپیلن ، آب و افزودنی های دیگر
جرم حجمی بتن :700 – 1000 Kg/m3
مقاومت فشاری : 28 Kg/cm2
ضریب هدایتی حرارتی کل : 1.09 W/m2.k برای بلوک LP15 و 0.761 W/m2.k برای بلوک SLP14
مقاومت حرارتی کل : 0.917 m2.k/W برای بلوک LP15 و 1.314 m2.k/W برای بلوک SLP14
افت صوتی : از 50db الی 56db (دسی بل)
جمع شدگی خطی ناشی از خشک شدن :0.028%
میزان جذب آب : 190 Kg/m3
مقاومت در برابر آتش : بیش از 180 دقیقه در دمای 1200 درجه سانتی گراد
الیاف پلی پروپیلن باعث افزایش 18درصدی در مقاومت فشاری، افزایش 15 درصدی در مقاومت خمشی و همچنین افزایش 34 درصدی در مقاومت کششی برزیلی می گردد.
قابلیت شیارپذیری و حذف گچ و خاک و گیرش میخ، پیچ و رول پلاک در بلوک های سبک لیپر

- مطالب مشابه: