لیست کامل مطالب داخل این پاورپوینت :
بخش اول : مقدمه
- تعریف هتل 5 ستاره
- کارکنان هتل های 5 ستاره
- ضوابط کلی هتل 5 ستاره
- حوزه بندی فضاها
بخش دوم :حوزه عمومی
- الف : ورودی
- ب : لابی
- ج : فضاهای ارتباطی ( راه پله ، راهروها ، آسانسور)
بخش سوم : حوزه اقامتی
- اتاق یک نفره
- اتاق دو نفره
- سوئیت
بخش چهارم : حوزه اداری
- پذیرش و بخش اداری وابسته به آن
- بخش مالی و حسابداری
- بخش اجرایی
- بخش برگزار کننده سمینارها و کنفرانسها و نمایشگاهها
- بررسی نمونه موردی حوزه اداری هتل سلام
بخش پنجم : حوزه تفریحی
- کلوپ ورزشی / بدنسازی
- استانداردها برای فضای ورزشی
- استخر شنا
- استخر کمعمق و جکوزی
بخش ششم : حوزه فرهنگی
- سالن امفی تاتر
- سالن برگزاری جشنها
- سالن کنفرانس
- سالن اجتماعات
- دیاگرام روابط
بخش هفتم :حوزه خدماتی
- اشپزخانه
- آماده سازی مواد غذایی و نگهداری آن
- بارانداز تحویل، و انبار
- دیاگرام آشپزخانه هتل
- دیاگرام ارتباطی آشپزخانه و لابی
- دیاگرام ارتباط عمودی آشپزخانه
- طبقه بندی پارکینگ :
- استاندارد های پارکینگ اتومبیل
- طرح پارکینگ
- استاندارد های پارکینگ اتومبیل
- رستوران
- رعایت نکاتی برای بهتر و ایده آل بودن رستوران
- مساحت رستوران
- مساحت آشپزخانه اصلی رستوران
- کافی شاپ
- رختشویخانه (لاندری )
- دیاگرام رختشویخانه
- دیاگرام بخش خانه داری
- محل قرارگیری خانه داری درطبقات
- سرویسهای بهداشتی هتل
بخش هشتم : حوزه تاسیسات
- موتور خانه و موقعیت مکانی
- جدول اندازه فضا های تاسیسات و موتور خانه
- نمودار مجاورت فضا ها
- دیاگرام ارتباط بصری فضا ی تاسیسات
- تهویه
- فضاهای انباری هتل
- تفکیک فضاهای انبارها در هتل
- انواع بارانداز
- فضای بار انداز مواد اولیه/زباله و انبار عمومی
- دیاگرام ارتباطی بارانداز دریافت
- فضاهای خدماتی پشتیبانی (دور ازدید)
- استانداردهای نویفرت
- دیاگرام کلی و نهایی برای طراحی هتل