سبد خرید0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

logo-ppt90 new

بررسی ضوابط و استانداردهای هتل 5 ستاره (160 اسلاید )

قیمت:

۹,۰۰۰ تومان

توضیحات کلی پاورپوینت:

-اين نوع هتل‌ها در رديف اول قرار دارند. قوانين و استاندارد مربوط به هتل 5ستاره و كيفيت آن همواره بايد ثابت نگه داشته شوند.

-ارائه رتبه 5ستاره مستلزم داشتن بعضي و نه همه موارد ذيل است:‌

  • معماري و دكوراسيون زيبا و منحصر به فرد،
  • نگه‌داري و خانه‌داري منحصر به فرد و مستمر،
  • وجود بيش از 100 اتاق،
  • هال ورودي،
  • اتاق ميهمان،
  • فضاي عمومي تزيين شده با كارهاي هنري،
  • مفروش شده با كيفيت بالا،
  • لابي بسيار زيبا،
  • نگهبان 24 ساعته،
  • پرسنل آموزش ديده و متعهد،
  • تزئيات منحصر به فرد اتاق‌ها،
  • تميز كردن اتاق‌ها به طور روزانه 2بار،
  • سرويس حمام مجهز و تكميل.
  • رستوران‌هاي عالي و متعدد،
  • سرويس حمل‌ونقل رايگان،
  • مغازه و فروشگاه‌ در لابي،
  • يخچال مخصوص در هر اتاق و تنقلات داخل آن

در این پاورپوینت ضوابط مربوط به هتل های 5 ستاره در 7 حوزه زیر مورد بررسی قرارگرفته است :

  1. حوزه عمومي
  2. حوزه اقامتي
  3. حوزه اداري
  4. حوزه تفريحي
  5. حوزه فرهنگي
  6. حوزه خدماتي
  7. حوزه تاسيسات
برای دیدن لیست کامل مطالب داخل این پاورپوینت قسمت "اطلاعات بیشتر" را ملاحظه نمائید.

لیست کامل مطالب داخل این پاورپوینت :

بخش اول : مقدمه

  • تعریف هتل 5 ستاره
  • کارکنان هتل های 5 ستاره
  • ضوابط کلی هتل 5 ستاره
  • حوزه بندی فضاها

بخش دوم :حوزه عمومی

  • الف : ورودی
  • ب : لابی
  • ج : فضاهای ارتباطی ( راه پله ، راهروها ، آسانسور)

بخش سوم : حوزه اقامتی

  • اتاق یک نفره
  • اتاق دو نفره
  • سوئیت

بخش چهارم : حوزه اداری

  • پذیرش و بخش اداری وابسته به آن
  • بخش مالی و حسابداری
  • بخش اجرایی
  • بخش برگزار کننده سمینارها و کنفرانسها و نمایشگاهها
  • بررسی نمونه موردی حوزه اداری هتل سلام

بخش پنجم : حوزه تفریحی

  • کلوپ ورزشی / بدنسازی
  • استانداردها برای فضای ورزشی
  • استخر شنا
  • استخر کم‌عمق و جکوزی

بخش ششم : حوزه فرهنگی

  • سالن امفی تاتر
  • سالن برگزاری جشنها
  • سالن کنفرانس
  • سالن اجتماعات
  • دیاگرام روابط

بخش هفتم :حوزه خدماتی

  • اشپزخانه
  • آماده سازی مواد غذایی و نگهداری آن
  • بارانداز تحویل، و انبار
  • دیاگرام آشپزخانه هتل
  • دیاگرام ارتباطی آشپزخانه و لابی
  • دیاگرام ارتباط عمودی آشپزخانه
  • طبقه بندی پارکینگ :
  • استاندارد های پارکینگ اتومبیل
  • طرح پارکینگ
  • استاندارد های پارکینگ اتومبیل
  • رستوران
  • رعایت نکاتی برای بهتر و ایده آل بودن رستوران
  • مساحت رستوران
  • مساحت آشپزخانه اصلی رستوران
  • کافی شاپ
  • رختشویخانه (لاندری )
  • دیاگرام رختشویخانه
  • دیاگرام بخش خانه داری
  • محل قرارگیری خانه داری درطبقات
  • سرویسهای بهداشتی هتل

بخش هشتم : حوزه تاسیسات

  • موتور خانه و موقعیت مکانی
  • جدول اندازه فضا های تاسیسات و موتور خانه
  • نمودار مجاورت فضا ها
  • دیاگرام ارتباط بصری فضا ی تاسیسات
  • تهویه
  • فضاهای انباری هتل
  • تفکیک فضاهای انبارها در هتل
  • انواع بارانداز
  • فضای بار انداز مواد اولیه/زباله و انبار عمومی
  • دیاگرام ارتباطی بارانداز دریافت
  • فضاهای خدماتی پشتیبانی (دور ازدید)
  • استانداردهای نویفرت
  • دیاگرام کلی و نهایی برای طراحی هتل

برچسب ها:

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,