لیست کامل مطالب داخل این پاورپوینت :
- مقدمه
- عمده ترین مواد تولیدی در حریق
- گازهای خفه کننده و مخدر
- رابطه شدت مسمومیت با علایم بالینی
- احتراق ناقص ناشی از هوای اضافی
- احتراق ناقص ناشی از کمبود هوا
- گازهای سمی
- سخن پایانی
قیمت:
رایگان
تعداداسلاید | 24 |
---|---|
دسته بندی | تاسیسات |
برچسب ها | اتش, انواع گازهای خطرناک در اتش, حریق, شناخت گازهای خطرناک در اتش, مقابله با اتش, پاورپوینت, پاورپوینت عمران, پاورپوینت عمران و معماری, پاورپوینت معماری, گازهای خطرناک در اتش |
-آتش سوزی از جمله حوادثی است که هر روزه تعداد قابل توجهی از افراد و اموال قربانی آن می شوند در اثر سوختن مواد با توجه به نوع موادی که می سوزند محصولات خطرناک حاصل از آن را میتوان به چهار دسته شعله، گرما، دود و گازهای سمی تقسیم نمود. افرادی که در محل حریق محبوس شده باشند و یا آتشنشانی که بدون استفاده از دستگاه تنفسی وارد حریق شوند در اثر تماس با گازهای حاصل از حریق دچار کاهش بینایی ، عدم توانایی فیزیکی اختلال درسیستم هماهنگی عضلاتی و اختلال در جهت یابی، وحشت و هراس و در نهایت اختلال در قضاوت می شوند.
-عمده ترین مواد تولیدی در حریق که با عث ایجاد خسارت غیر قابل جبران جانی می شود گاز های حاصل از حریق میباشد. گرچه گازهایی که در اثر احتراق مواد به وجود میآیند بسیار متنوع میباشند ولی به طور کلی میتوان آنها را به دو گروه اصلی تقسیم نمود :
-مخدرها در سم شناسی حریق اساساً به موادی گفته میشوند که قادر به ناتوان کردن سیستم اعصاب مرکزی همراه با بیهوشی و در نهایت مرگ هستند. اثرات مواد خفه کننده و مخدر در ایجاد مسمومیت بستگی به مقدار تجمع آنها در بدن دارد و به این معنی که در ارتباط با اثر این مواد ، هم غلظت ماده و هم زمان تماس با آن اهمیت داشته و شدت اثرات با افزایش دوز، افزایش می یابد ولی اثرات مواد محرک اساساً بستگی به غلظت آنها دارد و در واقع شدت اثرات در نتیجه افزایش زمان تماس افزایش نمییابد. تحریک چشمها یک اثر سریع است که بستگی به غلظت مواد محرک دارد و ممکن است باعث عدم فرار مصدوم از مکان آتش گرفته شود در اثر این مواد انتهای رشته های عصبی در شبکیه تحریک شده همراه با احساس درد موجب بسته شدن رفلکسی چشمها و اشک ریزش میشود.
-البته محرکهای شدیدتر ممکن است باعث آسیبهای بعدی چشم گردند و فرد مصدوم ممکن است چشمهای خود را بسته و بدین ترتیب این اثرات را تسکین دهد ولی بسته شدن چشم نیز موجب عدم فرار مصدوم از محل حادثه میگردد. مواد محرک موجود در هوا که وارد دستگاه تنفس فوقانی میگردند و اعصاب تنفسی را تحرک نموده و باعث ایجاد احساس سوختگی در بینی ، دهان و گلو به همراه افزایش ترشح میگردد.
برای دیدن لیست کامل مطالب داخل این پاورپوینت قسمت "اطلاعات بیشتر" را ملاحظه نمائید.
لیست کامل مطالب داخل این پاورپوینت :
برچسب ها: