لیست کامل مطالب داخل این پاورپوینت :
- مقدمه
- هتل
- مکان مناسب هتل
- ظرفیت
- درجه بندی هتل
- نکات طراحی طبقات
- نکات مهم در طراحی هتل
- مساحت / بخش
- طراحی با نور در هتل
-معرفی عرصه ها و مساحت کاربری :
- خدماتی
- آشپزخانه
- اقامتی
- درمانی
- اداری
- رفاهی
- ورزشی
-دفتر در هتل های سه ستاره
-فضاهای خدماتی پشتیبانی
-آشپزخانه (آماده سازی غذا و نگهداری آن)
-برنامه فیزیکی فضاهای هتل
-طراحی فضاهای عمومی
-لابی
-عناصر لازم برای دکوراسیون اتاق خواب
-پذیرش ، صندوق و سرپرستی
-نمودارها و دیاگرام ها :
- ورودی روابط فضاها و رستوران
- نمودار چیدمان فضاهای مهندسی
- نمودار مجاورت فضاهای رختشویخانه و خانه داری
- نمودار مجاورت فضاهای مربوط به کارکنان
- نمودار مجاورت بارانداز دریافت و انبارها
- نمودار مجاورت خدمات غذایی
- نمودار مجاورت خدمات دور از دید پشتیبانی
- نمودار دفتر حسابداری
- نمودار دفاتر فروش و مدیران اجرایی
- پیش فضاهای سالن جشن
- دیاگرام ارتباطی فضاهای زیرزمین
- تقسیم فضاها