سبد خرید0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

logo-ppt90 new

ریز فضاهای هتل

قیمت:

۷,۵۰۰ تومان

توضیحات کلی پاورپوینت:

-در طراحی هتل باید به طبقه بندی آن از نظر سطح و کیفیت سرویس دهی در ارتباط با قدرت خرید مهمانان بالقوه آن توجه شود. هتل ها امروز از یک طبقه بندی ساده   ۱ تا5 ستاره استفاده می کنند. 

  • نکات مهم در طراحی هتل :

1- مسیر حرکت مهمانان، وسایل و کارکنان باید جدا باشد.

۲ – به ازای هر اتاق ۶ متر مربع فضای راهرو به عرض ۱٫50 تا ۱٫80 متر لازم است.

۳ - زباله ها باید در فضایی مسقف (برای محدود کردن سرو صدا در شب) با ارتفاع سقف ۴٫۳5 متر انباشته شود.

۴ – بخش سرایداری هر طبقه در امتداد راهروهای منتهی به اتاق مهمانان سازمان دهی می شود

5 - برای افزایش بازده بهتر است مسیرهای بین آشپزخانه – تحویل غذا – رستوران تا حد امکان کوتاه باشد. و ...

-تقسیم فضاها :

  • .ـ فضای خصوصی شامل : فضای اتاق ها
  • ـ فضای عمومی شامل : سرسرا، فضاهای سرو غذا و نوشیدنی، فضای ملاقات
  • ـ فضای پشتی شامل : آشپزخانه، رختشویخانه و فضای سرویس

-پیشخوان و دفتر لابی :

-دفتر لابی بزرگترین بخش از چهار قسمت اصلی لابی بوده و بخشی است که میهمانان و مراجعه کنندگان بیش از همه با آن آشنایی دارند . این قسمت شامل فضاهای زیر است :دفتر لابی ، قسمت پذیرش و صندوقداری را پشتیبانی می نماید . مساحت آن ، بین ۳/۰ الی ۵ /۰ متر، به ازای هر اتاق خواب متغیر است .

-دفتر مدیر عمومی :

-مدیر عمومی اغلب در دید مردم قرار دارد و به پیشواز مقامات عالی رتبه رفته ، میزبان مراجعین خاص می شود .به همین دلیل دفتر و محوطه جلسه او ، تا حدودی شباهت با فضای عمومی پذیرش در سالن را پیدا می کند. در مواقعی که این امر صادق می باشد ، لازم است دفاتر بزرگتر طراحی گردیده و نیز در مکانی قرار داده شوند که ضمن حفض امنیت و ایمنی ، میهمانان بتوانند براحتی آن را پیدا کنند.

-فضاهای خدماتی پشتیبانی :

نواحی خدماتی پشتیبان که بین ۱۰الی ۱۵ درصد از کل زیر بنای انواع هتلها را تشکیل می دهد ، بر قابلیت کارکنان در بخش خانه داری ، تعمیرات ، تاسیسات و خدمات غذایی و نوشیدنی به هتل تاثیرمی گذارد.

-فضاهای کاری آن شامل موارد زیر می باشد :

  • آماده سازی غذا و نگهداری آن
  • بار انداز، زباله و انبار عمومی
  • نواحی و فضاهای مربوط به کارکنان
  • رختشویخانه و خانه داری
  • فضاهای مهندسی و مکانیکی

برای دیدن لیست کامل مطالب داخل این پاورپوینت قسمت "اطلاعات بیشتر" را ملاحظه نمائید.

لیست کامل مطالب داخل این پاورپوینت :

  • مقدمه
  • هتل
  • مکان مناسب هتل
  • ظرفیت
  • درجه بندی هتل
  • نکات طراحی طبقات
  • نکات مهم در طراحی هتل
  • مساحت / بخش
  • طراحی با نور در هتل

-معرفی عرصه ها و مساحت کاربری :

  • خدماتی
  • آشپزخانه
  • اقامتی
  • درمانی
  • اداری
  • رفاهی
  • ورزشی

-دفتر در هتل های سه ستاره

-فضاهای خدماتی پشتیبانی

-آشپزخانه (آماده سازی غذا و نگهداری آن)

-برنامه فیزیکی فضاهای هتل

-طراحی فضاهای عمومی

-لابی

-عناصر لازم برای دکوراسیون اتاق خواب

-پذیرش ، صندوق و سرپرستی  

-نمودارها و دیاگرام ها :

  • ورودی روابط فضاها و رستوران
  • نمودار چیدمان فضاهای مهندسی
  • نمودار مجاورت فضاهای رختشویخانه و خانه داری
  • نمودار مجاورت فضاهای مربوط به کارکنان
  • نمودار مجاورت بارانداز دریافت و انبارها
  • نمودار مجاورت خدمات غذایی
  • نمودار مجاورت خدمات دور از دید پشتیبانی
  • نمودار دفتر حسابداری
  • نمودار دفاتر فروش و مدیران اجرایی
  • پیش فضاهای سالن جشن
  • دیاگرام ارتباطی فضاهای زیرزمین
  • تقسیم فضاها

 

برچسب ها:

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,