لیست کامل مطالب داخل این پاورپوینت :
- مقدمه
- اصطلاحات وتعاریف
- آلاینده های آب آشامیدنی (میکروبی، شیمیایی رادیولوژیکی و فیزیکی یا زیبایی شناختی)
- ویژگیهای میکروبیولوژی آب آشامیدنی بر اساس استاندارد ملی 1011
- آلایند ه های شیمیایی
- خطرات شیمیایی آب آشامیدنی
- آلایند ه های رادیولوژیکی
- آلایند ه های با منشأ بیولوژیکی
- آلایند ه های با منشأ شیمیایی
- تصفیه طعم، بو و مسائل ظاهری آب آشامیدنی
- نظارت بر سیستم های تأمین آب آشامیدنی
- انواع رویکردها
- ارزیابی مستقیم
- نمونه هایی از مسئولیت های مقدور پرسنل بخش نظارت
- تیم نظارت ملی (مسئولیت ها)
- مسئولیت های هماهنگ کننده استانی نظارت بر آب
- هماهنگ کنند ه های ناحیه ای نظارت بر آب (شهرستان)
- هماهنگ کنندگان منطقه ای نظارت بر آب ( مراکز بهداشتی درمانی )
- تعیین حریم کیفی منابع آب آشامیدنی
- حریم کیفی آب سطحی
- حریم کیفی آب زیرزمینی
- انواع رو شها در تعیین حریم کیفی نقطه ای
- روش شعاع ثابت دلخواه
- بازرسی از سیستمهای تأمین آب آشامیدنی (از آبگیر تا مصرف)
- آب سطحی
- شبکه توزیع
- تعیین محل منافذ (نشتی ها)
- ذخیره سازی آب تصفیه شده
- سامانه های تأمین آب روستایی
- نقص های متداول بهداشتی روستایی
- منابع آب زیرزمینی
- منابع و سیستم تصفیه آب سطحی
- شبکه توزیع
- اصول نمونه برداری از آب آشامیدنی برای اهداف مختلف
- نمونه مرکب
- نمونه مرکب (دبی – وزن):
- زنجیره نگهداری و انتقال نمونه ها
- رو شهای نمونه برداری
- ظروف نمونه برداری
- نمونه برداری جهت فلزات سنگین
- نمونه برداری برای آزمون های میکروبی
- پایش عوامل بیولوژیکی، شیمیایی، فیزیکی و رادیو اکتیو منابع آب
- دستورالعمل هایی برای کیفیت آب آشامیدنی
- پایش عوامل رادیواکتیو (منابع، مخازن، شبکه لوله کشی)
- پایش آب آشامیدنی درساختمان های بزرگ، قطار، کشتی، هواپیما
- آب آشامیدنی سالم برای مسافران
- هواپیما و فرودگا ه ها
- کشتی ها
- شستشوی مخازن آب تصفیه شده
- مراقبت های بهداشتی ازمخازن
- سایر آلودگی ها
- شیو ه های پاک سازی و ضدعفونی کردن مخازن برای آب اندازی
- ترکیبات شیمیایی کلردار
- رو شهای کلرزنی و ضدعفونی کردن مخازن