سبد خرید0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

logo-ppt90 new

نظارت بر سیستم های تأمین آب آشامیدنی ( 156 اسلاید )

قیمت:

رایگان

توضیحات کلی پاورپوینت:

-نظارت بر سیستم تأمین آب آشامیدنی “ ارزیابی دائم و حساس بهداشت عمومی و بررسی ایمنی و قابلیت پذیرش سیستم های تأمین آب” می باشد. این نظارت از طریق فراهم نمودن شرایط جهت بهبود کیفیت، کمیت، قابلیت دسترسی، جمعیت تحت پوشش، استطاعت، تداوم و پایداری سیستم های تأمین آب (به عنوان  شاخص های سرویس دهی) در حفاظت بهداشت عمومی نقش دارد و مکمل عملکرد کنترل کیفیت تأمین کنندگان آب آشامیدنی می باشد. نظارت بر سیستم تأمین آب آشامیدنی باعث حذف یا جایگزینی مسئولیت تأمین کنندگان آب آشامیدنی نمی شودتا اطمینان حاصل گرددکه کیفیت سیستم تأمین آب آشامیدنی قابل قبول است و به اهداف بهداشتی (مرتبط با سلامت) از پیش تعیین شده دست می یابد.

-تمام افراد یک جامعه به طرق مختلف، شامل استفاده از منابع تأمین آب لوله کشی با یا بدون تصفیه وبا یا بدون پمپاژ (که از طریق اتصال خانگی یا لوله های عمومی تأمین می گردد)، توزیع توسط تانکریا حمل توسط حیوانات بارکش یا جمع آوری از منابع آب زیرزمینی (چشمه ها یا چاه ها) یا منابع سطحی (دریاچه ها، رودخانه ها و نهرها) آب آشامیدنی دریافت می کنند. برای سازمان نظارت کننده مهم است که تصویری کلی از تناوب استفاده از انواع مختلف سیستم های تأمین آب به خصوص به عنوان یک مرحله مقدماتی در طرح ریزی برنامه نظارت ترسیم نمايد.

-اگر فرآیند نظارت صرفاً برروی سیستم های تأمین آب لوله کشی صورت گیرد، دستاوردهای مثبت کمی از آن حاصل خواهدشد، به خصوص اگر این سیستم ها تنها برای بخش کوچکی از جمعیت موجود باشند یا اگر مقداربسیار کمی از تأمین آب توسط آنها صورت گیرد. اطلاعات جمع آوری شده به تنهایی نمی توانند موجب بهبودوضعیت سیستم های تأمین آب گردند. به جای آن، مدیریت موثر و استفاده از اطلاعات حاصل از نظارت بر سیستم های تأمین آب امکان بهبودمنطقی سیستم های تأمین آب را فراهم می کنند. در اینجا اصطلاح "منطقی" بیانگر آن است که منابع موجود برای حداکثر منافع بهداشت عمومی مورد استفاده قرار گیرند.

-نظارت یک عنصر مهم در دست يابي به استراتژ ی های مترقي براي بهبود کیفیت سیستم های تأمین آب آشامیدنی   می باشد. مهم است که استراتژی هایی برای اجرای فرآیند نظارت، گردآوری، آنالیز وخلاصه سازی داد ه ها و گزارش دهی و انتشار یافته ها شکل گیرندو این استراتژ یها همراه با پیشنهاداتی برای اقدامات اصلاحی باشند. پی گیری اقدامات اصلاحی لازم خواهد بود تا از انجام گرفتن آنهااطمینان حاصل گردد.

-گستره وسیعی از سیستم های تأمین آب آشامیدنی که توسط تأمین کنندگان آب آشامیدنی مجزا بهره برداری می شوند، تا سیستم های تأمین آب آشامیدنی که توسط جوامع مدیریت می شوند، می بایست تحت فرآیند نظارت قرار گیرند نظارت شامل اطمینان از بهداشت مناسب در جمع آوری و ذخیره سازی آب خانگی (داخل منزل) نیز می شود.

برای دیدن لیست کامل مطالب داخل این پاورپوینت قسمت "اطلاعات بیشتر" را ملاحظه نمائید.

لیست کامل مطالب داخل این پاورپوینت :

  • مقدمه
  • اصطلاحات وتعاریف
  • آلاینده های آب آشامیدنی (میکروبی، شیمیایی رادیولوژیکی و فیزیکی یا زیبایی شناختی)
  • ویژگیهای میکروبیولوژی آب آشامیدنی بر اساس استاندارد ملی 1011
  • آلایند ه های شیمیایی
  • خطرات شیمیایی آب آشامیدنی
  • آلایند ه های رادیولوژیکی
  • آلایند ه های با منشأ بیولوژیکی
  • آلایند ه های با منشأ شیمیایی
  • تصفیه طعم، بو و مسائل ظاهری آب آشامیدنی
  • نظارت بر سیستم های تأمین آب آشامیدنی
  • انواع رویکردها
  • ارزیابی مستقیم
  • نمونه هایی از مسئولیت های مقدور پرسنل بخش نظارت
  • تیم نظارت ملی (مسئولیت ها)
  • مسئولیت های هماهنگ کننده استانی نظارت بر آب
  • هماهنگ کنند ه های ناحیه ای نظارت بر آب (شهرستان)
  • هماهنگ کنندگان منطقه ای نظارت بر آب ( مراکز بهداشتی درمانی )
  • تعیین حریم کیفی منابع آب آشامیدنی
  • حریم کیفی آب سطحی
  • حریم کیفی آب زیرزمینی
  • انواع رو شها در تعیین حریم کیفی نقطه ای
  • روش شعاع ثابت دلخواه
  • بازرسی از سیستمهای تأمین آب آشامیدنی (از آبگیر تا مصرف)
  • آب سطحی
  • شبکه توزیع
  • تعیین محل منافذ (نشتی ها)
  • ذخیره سازی آب تصفیه شده
  • سامانه های تأمین آب روستایی
  • نقص های متداول بهداشتی روستایی
  • منابع آب زیرزمینی
  • منابع و سیستم تصفیه آب سطحی
  • شبکه توزیع
  • اصول نمونه برداری از آب آشامیدنی برای اهداف مختلف
  • نمونه مرکب
  • نمونه مرکب (دبی – وزن):
  • زنجیره نگهداری و انتقال نمونه ها
  • رو شهای نمونه برداری
  • ظروف نمونه برداری
  • نمونه برداری جهت فلزات سنگین
  • نمونه برداری برای آزمون های میکروبی
  • پایش عوامل بیولوژیکی، شیمیایی، فیزیکی و رادیو اکتیو منابع آب
  • دستورالعمل هایی برای کیفیت آب آشامیدنی
  • پایش عوامل رادیواکتیو (منابع، مخازن، شبکه لوله کشی)
  • پایش آب آشامیدنی درساختمان های بزرگ، قطار، کشتی، هواپیما
  • آب آشامیدنی سالم برای مسافران
  • هواپیما و فرودگا ه ها
  • کشتی ها
  • شستشوی مخازن آب تصفیه شده
  • مراقبت های بهداشتی ازمخازن
  • سایر آلودگی ها
  • شیو ه های پاک سازی و ضدعفونی کردن مخازن برای آب اندازی
  • ترکیبات شیمیایی کلردار
  • رو شهای کلرزنی و ضدعفونی کردن مخازن

 

 

برچسب ها:

, , , , , , , , , , , , , , , , ,