لیست مطالب داخل این پاورپوینت:
- معرفی
- تعریف سازه های فضاکار
- مزایای استفاده از شبکه های فضایی
- معایب و محدودیت های شبکه های فضایی
- اجزای سیستم سازه فضایی
- نحوه اتصال قطعات
- انواع سازه های فضا کار
- نتیجه گیری
نمونه ای ازمطالب قرارگرفته درداخل این پاورپوینت:
- معایب و محدودیت های شبکه های فضایی:
-هزینه:
یکی از معایب سازه های مشبک فضایی و شاید یکی از اصلی ترین آنها ، هزینه است که گاهی می تواند در مقایسه با سیستم های سازه ای دیگر مثل قاب مسطح بیشتر باشد ، هزینه بالای اینگونه سیستم ها در مواقعی که از شبکه های فضایی در دهانه های کوچک استفاده می شود ، بیشتر مشهود است .
-هندسه منظم :
با وجود اینکه هندسه منظم شبکه های فضایی اغلب به عنوان یکی از مزایای آن در نظر گرفته می شود ، ولی از برخی از زوایا بسیار پیچیده و در هم به نظر می رسند. شکل واقعی و منظم هندسه شبکه های فضایی در بیشتر زوایای دید از بین می رود و سازه در عین سبکی ، فشرده به نظر می رسد .
-زمان نصب :
اگر چه یک نگاه منتقدانه به شکل های فضایی بیان می دارد که تعداد و پیچیدگی گره ها ممکن است سبب طولانی تر شدن زمان نصب در محل اجرا شود . زمان نصب به عوامل مختلفی نظیر سیستمی که می تواند برای کاربرد خاصی بکار رود یا به اندازه عوامل دیگر مانند انتخاب مدول های شبکه بستگی دارد . در مواردی که از اجزای گران قیمت استفاده می شود ، طراحی شبکه با حداقل تعداد گره ها در عمل شیوه بسیار مناسبی است ، زیرا این کار موجب می شود که هزینه مصالح ، کمتر و زمان نصب سریع تر شود .
-مقاومت در برابر آتش سوزی :
شبکه های فضایی اغلب در ساخت بام مکان هایی که به مقاومت در برابر حریق نیاز ندارند ، بکار می رود . اگر چه زمانی که از این نوع سیستم ها برای نگهداری کفها استفاده می شود ، در صورتیکه سازه به صورت نمایان باشد ، به محافظت در برابر آتش سوزی نیاز دارند . چنین محافظتی به علت تعداد زیاد اعضاء و سطوح بزرگ اعضای شبکه های فضایی اقتصادی نمی باشد . ولی پوشش های مقاوم در برابر حریق می تواند مورد استفاده قرار گیرد