بخش های مختلف پاورپوینت دیوارهای کناف :
بخش اول:دیوارهای جداکننده کناف
(معرفی، ساختاردیوارهای جداکننده کناف، تشریح مزایای دیوارهای جداکننده کناف، اجزای ساختار دیوارهای جداکننده، اجرای دیوارهای جداکننده کناف، تصاویری ازاجرای دیوارهای جداکننده کناف، اجرای تاسیسات مکانیکی ونصب ادوات درسرویس بهداشتی دیوارهای جداکننده کناف، کف سازی وعایق کاری درسلول های تر، اجرای دیوارقوس دار، کاربردهای ویژه دیوارهای جداکننده کناف، مراحل اجراء دیوارهای کناف، جزئیات اجرایی)
بخش دوم:دیوارهای پوششی کناف
(معرفی، 1-دیوارهای پوششی بدون سازه کناف، ساختاردیوارهای پوششی بدون سازه کناف، مزیت اصلی دیوارپوششی با کناف بدون سازه، اجزای ساختاردیوارپوششی کناف بدون سازه، روش اجرای دیوارپوششی بدون سازه کناف، تصاویری ازمراحل اجرای دیوارپوششی بدون سازه با چانه های پرفلیکس، تصاویری ازاجرای دیوارپوششی کناف بدون سازه بازیرسازی ازنوارپنل ، نکات فنی اجرای دیوارپوششی بدون سازه کناف ، روش اجرای بازشو ها دردیوارهای پوششی کناف، جزئیات تکمیلی اجرایی دیوارپوششی کناف بدون سازه ، 2-دیوارهای پوششی کناف با سازه، دیوار پوششی با سازه متصل به دیوار زمینه ، تاسیسات دردیوار پوششی با سازه متصل به دیوار زمینه ، روش اجرای دیوار پوششی با سازه متصل به دیوار زمینه ، تصاویری ازروش اجرای دیوار پوششی با سازه متصل به دیوار زمینه، دیوار پوششی با سازه مستقل از دیوار زمینه ، روش اجرای دیوارپوششی باسازه مستقل از دیوارزمینه ، جزئیات اجرایی دیوارپوششی باسازه مستقل از دیوارزمینه ، کاربردهای دیوارپوششی کناف، عواملی که درانتخاب ساختاردیوارهای پوششی کناف موثراست)
نمونه ای ازمطالب قرارگرفته درداخل پاورپوینت دیوارهای کناف :
- کاربردهای ویژه دیوارهای جداکننده کناف:
1-دیوار تآسیساتی:
با اجرای دو لایه قاب فلزی با فاصله از یکدیگر، می توان از فضای به وجود آمده جهت عبور تأسیسات الکتریکی و مکانیکی استفاده نمود. قرارگیری تأسیسات در فضای خالی دیوار و دفن نشدن آن در داخل دیوار، علاوه بر رفع مسئله خوردگی و کاهش هزینه تعمیرات، دسترسی به تأسیسات و تعمیرات و نگهداری را در مرحله بهره برداری آسان می کند.
2-دیوار خارجی ساختمان:
دیوار خارجی کناف در نمای ساختمان ها مورد استفاده قرار گرفته و ساختار کلی آن مشابه دیوارهای جداکننده داخلی کناف می باشد، اما لایه خارجی آنرا صفحات سیمانی مسلح تشکیل می دهد.. در ایران معمولاً از قطعات سنگ و آجر پلاک در نماها استفاده می شود که به صورت دوغابی بر بدنه دیوارهای خارجی اجرا می شوند. عدم وجود اتصال مناسب میان این قطعات و بدنه دیوارها موجب می شود که در هنگام وقوع زلزله، جابجایی و لرزشها تحمل نگشته و نما فرو بریزد.
سیستم دیوار خارجی آکواپانل، به عنوان ساختاری کاملاً ایمن در برابر زلزله، راه حل این مشکل است. از دیگر مزایای این ساختار، استفاده از عایق پشم معدنی می باشد که به طور همزمان موجب بهسازی حرارتی و صوتی ساختمان می شود.
3-دیوار چاه آسانسور:
چاه های آسانسور جزء زون های حریق به شمار می روند ، بنابراین دیوارهای چاه آسانسور بر اساس ضوابط و جزییات مربوط به ساختارهای مقاوم در برابر حریق طراحی و اجراء می شوند. برای این منظور می توان از ساختارهای دیوار پوششی مستقل از دیوار زمینه استفاده نمود.
4-دیوار مقاوم در برابر اشعه ایکس:
با نصب یک لایه صفحه سربی در فضای داخل دیوار کناف، می توان از عبور اشعه ایکس جلوگیری نمود. این نوع دیوارها در مراکز رادیولوژی استفاده می شود.
5-دیوارهای تزئینی یا دکوراتیو:
دیوارهای کناف دارای انعطاف معماری بسیار عالی می باشند. به همین جهت می توان طرح های گوناگون معماری را با استفاده از این ساختارها اجرا نمود.
6-دیوار مقاوم در برابر حریق:
این نوع دیوار به عنوان سدی در برابر عبور آتش و حرارت ناشی از آن عمل می کند و زمانی که در یک سمت کانون آتش و حرارت بسیار بالا وجود دارد, دمای سمت دیگر (سمت ایمن) از اندازه محدودی تجاوز نمی نماید.