لیست کامل مطالب داخل این پاورپوینت :
- تاریخچه نان
- مقدمه
- ضرورت و اهمیت نان
- دلیل گرایش به این شغل
- مراحل پخت نان تافتون در خشکی پزی شاطر عباس
- محصولات خشکی پزی شاطرعباس
- آشنایی بیشتر با محصولات
- 1- نان تافتون
- 2-نان جو
- – خواص نان جو
- 3- نان روغنی
- 4- نان کسمه
- 5- شیرمال
- ویژگی های یک نان خوب
- نکات مهم در انتخاب وخرید نان
- بسته بندی
- مقررات ملی نانوایان و خشکی پزی ها
- بهداشت کارگران خشکی پزی
- بهداشت محیط خشکی پزی
- بهداشت تجهیزات خشکی پزی
سر فصل های مطالب داخل پاورپوینت کمکی :
فصل 1 : کارآفرینی
فصل 2: ایده ، خلاقیت و نوآوری
فصل 3 : مدیریت کسب و کار
فصل 4 : فرهنگ کار درایران و جهان
فصل 5 : طرح کسب و کار