لیست کامل مطالب داخل این پاورپوینت :
- تعریف
- فضاهای کاری بخش خدماتی
- آماده سازی غذا و نگهداری آن هتل
- سلسله مراتب در روابط فضاهای داخلی آشپزخانه ی اصلی
- سلسله مراتب در روابط آشپزخانه ی اصلی با سایر بخش ها
- طراحی آشپز خانه هتل
- پلان های آشپزخانه هتل
- اهداف مهم طراحی آشپز خانه
- قسمت های مختلف آشپز خانه هتل
- انبارهای آذوقه و نوشیدنی
- فضای بار انداز دریافت مواد اولیه ، زباله و انبار عمومی
- سلسله مراتب در روابط بارانداز و انبارها هتل
- سرد خانه هاهتل
- سلسله مراتب در انبارهای عمومی
- پارکینگ خدماتی هتل
- پلان طبقه همکف
- بارانداز تجهیزات در معابر از بام
- اداری هتل
- روابط فضاهای حسابداری و دفتر لابی با لابی
- روابط فضای مدیریت و فروش و تدارکات با لابی
- فضاهای مربوط به کارکنان
- سلسله مراتب در روابط فضاهای کارکنان
- رختشویخانه و خانه داری
- سلسله مراتب در روابط رختشویی و خانه داری
- فضاهای مهندسی و مکانیکی
- نمودار مجاورت تأسیسات ،کارگاهها و فضاهای مهندسی
- تاسیسات مکانیکی هتل
- تجهیزات مولد
- نمایی از موتور خانه مرکزی
- فن کوئل
- فن کوئل کانالی هتل
- هوا ساز
- معیار ارزش هتل
- انتخاب تاسیسات هتل
- انواع جانمایی هوا ساز
- مقطع اتاق هوا ساز
- مولد سرما
- تأسیسات: آب وفاضلاب
- معیار ارزش در طراحی
- مصارف آب در ساختمان
- جزئیات اجرای تاسیسات برق و مکانیک در سقفهای کاذب
- مقطع شفت شوت ملافه یا زباله
- نمونه تطبیقی
- روابط بخش خدماتی هتل آستین
- هتل هسپریا