سبد خرید0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

logo-ppt90 new

معرفی و بررسی هفت رستوران و فست فود مدرن ، شیک و سبز

قیمت:

۷,۰۰۰ تومان

توضیحات کلی پاورپوینت:

-در این پاورپوینت هفت  رستوران و فست فود ایرانی و خارجی زیر معرفی و مورد بررسی قرار می گیرد :

1- رستوران چمن پیست دیزین

2-رستوران رشک بهشت

3-رستوران خانه درختی زرد

4-فست فود مک دونالد

5-فست فود بیگ ویچ

6-رستوران سبز اوترشت

7-رستوران گلخانه Xinwu

-روند بیان مطالب در این پاورپوینت بدین صورت می باشد که  ابتدا در یک اسلاید ، مشخصات کلی رستوران معرفی شده و سپس توضیحاتی در مورد معرفی  ویژگی های مختلف آن بیان میشود . در ادامه سایر تصاویر نماهای داخلی و خارجی رستوران به همراه تصاویری از پلان های آن قرار داده شده است .

-توضیحات داده شده در مورد رستوران های خارجی ، بر اساس متنی است که توسط خود معماران ارائه شده و منبع اصلی تهیه این پاورپوینت ، سایت های انگیسی زبان بوده و توضیحات از ترجمه متون اصلی تهیه شده ، که در نمونه اسلایدها کیفیت ترجمه مشخص می باشد .

برای دیدن لیست کامل مطالب داخل این پاورپوینت 149 اسلایدی قسمت "اطلاعات بیشتر" را ملاحظه نمائید.

لیست کامل مطالب داخل این پاورپوینت :

1- رستوران چمن پیست دیزین :

  • تاریخ: 1394
  • مساحت : 600 متر مربع
  • موقعیت : کرج
  • القای حس نشستن در زیر سایه شاخه‌های درختی بر فراز تپه‌ها (ساختمان گرد و با هسته مرکزی در وسط و دیوارهای مدور تمام‌شیشه در بالای تپه، به مثابه تک‌درختی بر فراز تپه)
  • استفاده از فرم مدور ساختمان و پرهیز از دوگانگی فرم ساختمان و طراحی داخلی آن

2-رستوران رشک بهشت :

  • تاریخ : 1395
  • موقعیت : شیراز
  • مساحت : 3200 متر مربع
  • رستوران رشک بهشت بخشی از پروژه طراحی مجدد و طراحی بخش الحاقی مجموعه فرهنگی رفاهی دانشگاه شیراز است که در منطقه باغ‌های رشک بهشت، در نزدیکی باغ ارم واقع شده است.
  • طراحی با توجه به خواسته‌های اصلی کارفرمای پروژه مبنی بر حفظ کاربری فرهنگی موجود (آمفی‌تئاتر، اتاق‌های کنفرانس و …) و الحاق کاربری‌های خدماتی و رفاهی (رستوران، فست‌فود و …)، و همچنین تعامل با فرم و سازه ساختمان موجود و عوامل محدودکننده طرح صورت گرفته است.

3-رستوران خانه درختی زرد :

  • سال ساخت : 2009
  • موقعیت : نیوزیلند
  • مولفه معماری یک شکل بیضی ساده است که به شکل ” ارگانیک ” در اطراف درخت که از نظر ساختاری در بالا و پایین بسته شده ‌است, که با یک برنامه دایره‌ای به غیر از محور قسمت عقب ,  بقیه بخش ها جدا شده ‌است .

4-فست فود مک دونالد :

  • موقعیت : شیکاگو امریکا
  • سال ساخت : 2018
  • این سایت یک بلوک کامل شهر است که از سال ۱۹۸۵ توسط شرکت نمادین ” راک اند رول ” که تاکید بر رانندگی از طریق خدمات دارد ، افتتاح شده‌است . این طرح جدید باعث تعادل مجدد ترافیک خودروها – عابران و ایجاد یک آبادانی شهری می‌شود که در آن مردم بتوانند غذا بخورند، بنوشند و ملاقات کنند.

5-فست فود بیگ ویچ :

  • موقعیت : هندوستان
  • مساحت : 925 مترمربع
  • سال ساخت : 2016
  • مشتری به یک رستوران نیاز دارد که غذای گیاهی را در یک محیط راحت غیر رسمی سرو کند , محیطی که در دسترس تمام کادر جامعه است , جایی که چشم‌انداز پروژه به تصویر کشیده نشده و یا شکل خاصی از فضای داخلی را نشان نمی‌دهد . رویکرد طراحی صنعتی یا صنعتی ساده برای سلیقه آن‌ها بسیار بی‌معناست . بنابراین , آن‌ها دستورالعمل‌هایی را مطرح کردند که در آن‌ها فضای داخلی باید زنده و منعکس‌کننده ایدئولوژی برند باشد; غذای ارزان‌قیمت , آزمایش و فضای داخلی منعکس‌کننده حس اجتماع و برابری است .

6-رستوران سبز اوترشت :

  • موقعیت : کشور هلند
  • مساحت : 680 متر مربع
  • سال ساخت : 2018
  • بنای کاخ سبز رسما ً در روز دوشنبه ۹ آوریل افتتاح شد . خانه سبز فضایی برای یک رستوران با مزرعه شهری که در خودش طراحی شده و یک سالن برای نشستن و لذت بردن از فضا را بوجود آورده است .
  • فضای سبز بنا شامل یک مفهوم کلی رستوران مدور و تسهیل در ملاقات است .
  • دیوار بزرگ سبز به طور قابل‌توجهی خودنمایی میکند. سقف غرفه پر از پنل ‌های خورشیدی است .
    خانه سبز اولین آشپزخانه عاری از دوشاخه است که در آن غذا بدون برق آماده می‌شود ، اما اجاق‌های برقی با صرفه با سوخت‌های تجدید پذیر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

7-رستوران گلخانه Xinwu :

  • موقعیت : تایوان
  • احتمالا ً این طرح یکی از برجسته‌ترین بیانیه‌های تاریخ علوم جوی است و یک بیانیه مهیج برای معماری نیز میباشد .
  • این مجموعه با دیوارهای مبهم یک تجربه فضایی شبیه جنگل را ایجاد می‌کند که ” گلخانه ” را به عنوان خانه معرفی می‌کند.
  • در اینجا یک میز بزرگ به عنوان یک فضا برای غذاخوری جمعی بوجود آمده . منطقه بعدی در این طراحی از نظر اقلیمی پایدار بوده و توسط یک مزرعه هیدروپونیک همراه با آشپزخانه اشغال شده‌است . در اینجا سبزیجات تازه هر روز چیده می‌شوند و سپس در زمان مناسب برای بازدیدکنندگان پخته می‌شوند .
    منطقه چهارم داغ‌تر و خشک‌تر است و به کاشت سبزی و سبزیجات در خانه‌های سنتی حیاط دار تمرکز دارد, و بازدیدکنندگان را قادر می‌سازد تا از آن‌ها استفاده کنند .

برچسب ها:

, , , , , , , , , , , , , , , ,